• Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Persoonlijke service & winkel
  • Klanten geven ons een 9,3
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Magimix Foodprocessor

De Magimix Foodprocessor is een multifunctionele keukenmachine die moeiteloos alle ingrediënten hakt, snijdt, pureert of raspt. Dat maakt deze veelzijdige foodprocessor tot een hele handige machine die u veel werk uit handen neemt. Met deze keukenmachine van Magimix zet u moeiteloos heerlijke gerechten op tafel.

Bijgeleverde accessoires en bediening

Wanneer u de foodprocessor aanschaft, koopt u niet uitsluitend een keukenmachine. U krijgt er een aantal accessoires bij, zoals drie mengkommen in verschillende afmetingen. Dit maakt het mogelijk om te multitasken, waardoor u zich ook kan bezighouden met het bereiden van andere hoeveelheden voedsel. Op deze manier hoeft u niet steeds de mengkommen af te wassen. De mengkommen passen verder gewoon in elkaar, waardoor u ruimte bespaart op het aanrecht als u het apparaat niet gebruikt.

Daarnaast is de Magimix foodprocessor voorzien van een aantal standaard hulp accessoires. In de opbergdoos van de accessoires kunt u de volgende producten vinden: een metalen mes, een kneedmes, een blendermix, een eiwitklopper, receptenboekje en een spatel. Het metalen mes helpt bij het hakken, fijnmalen en mixen. Het kneedmes kan perfect brood en taartdeeg kneden. De eiwitklopper is geschikt voor het kloppen van eiwit en slagroom. Voor de ultieme test: houd u de mengkom op zijn kop, dan blijft uw eiwit stevig op zijn plaats. Met de blendermix bereidt u koekbeslag, soepen, smoothies, milkshakes of een romige pannenkoekbeslag.

Tenslotte kunt u met de bijgeleverde plakjesschijf en raspschijf prima raspen of plakjes snijden. De Magimix foodprocessor beschikt ook over een krachtige, maar geruisloze inductiemotor, waardoor u rustig kunt genieten van het bereiden van die lekkere maaltijd. De bediening van het apparaat is enorm eenvoudig door 3 simpele knoppen, waardoor het apparaat simpel te gebruiken is.

Magimix Foodprocessor bij Brinkmans Kookwinkel

Goede kwaliteit staat voorop bij Brinkmans Kookwinkel en dat is aan veel dingen echt te merken. We plaatsen enkel de beste keukenmachines in onze webshop en beschikken in ons assortiment ook over verschillende kleuren en typen, zodat deze in elk keukeninterieur past.

Als u nog niet echt helemaal thuis bent in de wereld van keukenapparatuur en graag advies wilt, zijn onze bekende demonstraties misschien een goede uitkomst. Om toch nog een extra handje te helpen en om u een voorproefje te geven van het apparaat, geeft Brinkmans Kookwinkel regelmatig demonstraties over de producten. Deze demonstraties worden gehouden in de kookwinkel in ‘s-Hertogenbosch, waarbij u het product kan voelen en wellicht wel iets kan proeven!