• Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Persoonlijke service & winkel
  • Klanten geven ons een 9,3
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Webshop-Keurmerk_2008_witOmdat wij het belang van veilig online winkelen in onze webwinkel heel belangrijk vinden, hebben wij een webshop keurmerk. Dit betekent dat onze webwinkel kritisch wordt getoest op basis van veiligheid, processen en organisatie. U bent dus zeker van het feit dat u bij ons veilig winkelt, tegen goede voorwaarden en bij een solide organisatie. En daar zijn we trots op!

In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Het webshop keurmerk werd opgericht toen de consumentenbond bekend maakte de activiteiten met betrekking tot het webtrader-logo te beëindigen. Veel webwinkels die na die uitvoerige screeningsprocedure het webtrader-logo op de website mochten gebruiken, sloten zich toen aan bij het Webshop keurmerk. De Webshop keurmerk-voorwaarden zijn dan ook gebaseerd op de eerder door de consumentenbond gehanteerde voorwaarden.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet en regelgeving en aan de keurmerk-code. De stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

 

Beeldmerk

Leden van het Webshop keurmerk kunt u herkennen aan ons beeldmerk.

Voorwaarden

Download de Webshop Keurmerk voorwaarden.

Lidmaatschap

Bekijk hier ons lidmaatschap op de website van Webshop Keurmerk.

EMOTA

Via Webshop Keurmerk zijn we ok aangesloten bij EMOTA, het Europees keurmerk instantie voor webshops.

Emota