Wij van Brinkman's Kookwinkel begrijpen als geen ander dat het maken van de juiste keuze voor goede kook- en keukenmaterialen een kwestie is van goed geinformeerd zijn. Daarom organiseren wij regelmatig demonstraties van producten die wij verkopen in onze winkel en onze webshop.

Zodoende kunnen jullie onze producten voelen en soms zelfs proeven! Hopelijk mogen we u ook snel persoonlijk begroeten in onze gezellige kookwinkel in hartje 's-Hertogenbosch. Bekijk hieronder de agenda van aankomende demonstraties.

Demonstraties

 • Magimix Foodprocessor 15 juni 2019
  Magimix Foodprocessor 15 juni 2019

  Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren wij in onze gezellige kookwinkel in 's-Hertogenbosch, speciaal voor u gratis demonstraties van de  Magimix Foodprocessor. Een prachtig apparaat dat niet mag ontbreken u in uw keuken. De presentatie zal worden verzorgd door Carla Baas. 

  Tijdens de demonstraties zullen wij u alle mogelijkheden, ins en outs en toepassingen van dit prachtige apparaat live in onze winkel laten zien. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen door de Magimix Foodprocessor en onze winkel.
  Een compacte en complete keukenhulp zowel voor de hedendaagse keuken als voor de creativiteit van aankomende en ervaren bakkers en banketbakkers.

  Lees meer »
 • Magimix Cook Expert 1 juni 2019
  Magimix Cook Expert 1 juni 2019

  Op zaterdag 1 juni 2019 organiseren wij in onze gezellige kookwinkel in 's-Hertogenbosch, speciaal voor u gratis demonstraties van de Magimix Cook Expert. Een prachtig nieuw apparaat dat niet mag ontbreken u in uw keuken. De presentatie zal worden verzorgd door Isabel

  Tijdens de demonstraties zullen wij u alle mogelijkheden, ins en outs en toepassingen van dit prachtige apparaat live in onze winkel laten zien. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen door de Magimix Cook Expert en onze winkel.
  Een compacte en complete keukenhulp zowel voor de hedendaagse keuken als voor de creativiteit van aankomende en ervaren bakkers en banketbakkers. 

  Lees meer »