Wij van Brinkman's Kookwinkel begrijpen als geen ander dat het maken van de juiste keuze voor goede kook- en keukenmaterialen een kwestie is van goed geinformeerd zijn. Daarom organiseren wij regelmatig demonstraties van producten die wij verkopen in onze winkel en onze webshop.

Zodoende kunnen jullie onze producten voelen en soms zelfs proeven! Hopelijk mogen we u ook snel persoonlijk begroeten in onze gezellige kookwinkel in hartje 's-Hertogenbosch. Bekijk hieronder de agenda van aankomende demonstraties.

Demonstraties

 • Magimix Cook Expert 15 september 2018
  Magimix Cook Expert 15 september 2018

  Op zaterdag 15 september 2018 organiseren wij in onze gezellige kookwinkel in 's-Hertogenbosch, speciaal voor u gratis demonstraties van de nieuwe Magimix Cook Expert. Een prachtig nieuw apparaat dat niet mag ontbreken u in uw keuken. De presentatie zal worden verzorgd door Olga Steenbrink bekend van bioCatootje

  Tijdens de demonstraties zullen wij u alle mogelijkheden, ins en outs en toepassingen van dit prachtige apparaat live in onze winkel laten zien. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen door de Magimix Cook Expert en onze winkel.
  Een compacte en complete keukenhulp zowel voor de hedendaagse keuken als voor de creativiteit van aankomende en ervaren bakkers en banketbakkers.

  Lees meer »
 • Bamix staafmixer 8 december 2018
  Bamix staafmixer 8 december 2018

  Op zaterdag 8 december 2018 organiseren wij in onze gezellige kookwinkel in 's-Hertogenbosch, speciaal voor u gratis demonstraties met de Bamix staafmixer. Een prachtig en handig apparaat dat niet mag ontbreken u in uw keuken. De presentatie zal worden verzorgd door Jelmer Grisel.

  Tijdens de demonstraties zullen wij u alle mogelijkheden, ins en outs en toepassingen van dit prachtige apparaat live in onze winkel laten zien. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen door de Bamix staafmixer en onze winkel.
  Een compacte en complete keukenhulp zowel voor de hedendaagse keuken als voor de creativiteit van aankomende en ervaren koks.

  Lees meer »