• Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Persoonlijke service & winkel
  • Klanten geven ons een 9,3
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Spring pannen

Het Zwitserse merk Spring maakt al meer dan 30 jaar de mooiste pannen van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat o.a. uit kookpannen, koekenpannen, braadpannen en pannenlappen.

Pannen van hoge kwaliteit bieden u uitzonderlijk gebruiksgemak en optimale warmteverdeling door de juiste bodem. De nieuwste Spring-pannen zijn gekenmerkt door de unieke 5-laags constructie. Er wordt geen pan verkocht die niet eerst intensief is getest. Spring blijft zich verbeteren en het bedrijf is al 30 jaar toonaangevend op het gebied van pannen.

Spring bij Brinkmans Kookwinkel

Bij Brinkmans Kookwinkel hebben wij een selectie gemaakt van verschillende kookpannenseries en koekenpannen. De Brigade Premium-serie en Finesse-serie bevatten voornamelijk kookpannen, steelpannen en aantrekkelijke kookpannensets. Met een koekenpan uit de Spring Vulcano-serie is de pannenset compleet. 

Unieke 5-laags constructie

Bij de keuze van de juiste pannen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Één daarvan is de keuze voor de juiste warmtebron. Nu kunnen de meeste Spring-series gebruikt worden op elke warmtebron, inclusief de oven. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. De Finesse-serie is een uitzondering op deze regel. Bij deze serie kunnen de pannen wel in de oven, maar de deksel niet. Dit wordt ten strengste afgeraden.

De pannen zijn vervaardigd uit een 5-laags materiaal wat zorgt voor een optimale warmtegeleiding. De binnenste en de buitenste laag zijn van inductiegeschikt roestvrijstaal. Tussen beide lagen zit een 3-laags aluminium kern. Door deze opbouw wordt de warmte gelijkmatig van de bodem tot de rand van de pan en zodoende vanaf alle kanten naar de inhoud verspreid. Hierdoor worden uw gerechten gelijkmatiger op temperatuur gebracht. Dit maakt de pannen efficiënt en energiezuinig.

Bekijk hieronder onze gehele collectie Spring pannen:

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren