• Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Persoonlijke service & winkel
  • Klanten geven ons een 9,3
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Wij streven en altijd naar om uw producten zo spoedig mogelijk naar u te kunnen verzenden. Indien een product onverwacht toch niet voorradig blijkt te zijn of indien uw order onverhoops vertraging op zou leveren, dan informeren wij u hier per direct over.

Verzendwijze

We maken gebruik van meerdere vervoerders voor de Pakketdienst, Express en Koeriersdiensten. De kans is groot dat w bestelling wordt aangeboden door een van deze bedrijven:

Brinkmans Kookwinkel - vervoerders

Verzendkosten

Bij bestellingen onder € 50,- worden er verzendkosten in rekening gebracht (per bestelling € 6,75) Boven de € 50,- zijn de verzendkosten voor onze rekening. Deze kosten zijn van toepassing binnen Nederland. Bij leveringen naar België zijn de verzendkosten € 15.- Bij bestellingen boven 30 kilo worden de verzendkosten € 25,-

Wij leveren alleen naar bovenstaande gebieden. Wanneer u een bestelling plaatst die naar een ander gebied verstuurd dient te worden, dan kunnen wij hier niet aan voldoen, ook niet wanneer u betaald heeft. Uw betaling wordt dan geretourneerd.

Afhalen Brinkman's Kookwinkel

Vanzelfsprekend kunt u uw producten ook afhalen in onze winkel in 's-Hertogenbosch. Plaats uw bestelling, na betaling krijgt u per mail een betalingsbewijs. Met dit betaalbewijs en een geldig legitimatiebewijs kunt u de bestelling ophalen in de winkel.

Afhaaladres: Let hierbij op de openingstijden.

Brinkman's kookwinkel
Vughterstraat 66
5211GK 's-Hertogenbosch

Levertijden

De leveringstijd bedraagt tussen de 2 en 5 dagen na ontvangst van uw betaling op hierboven genoemd rekeningnummer. De leveringstijden gelden als indicatie.