Braadpan Demeyere Atlantis
Sudderen is een kooktechniek die veel gebruikt wordt voor het bereiden van bepaalde hardere of taaiere soorten vlees of andere ingrediënten die wat meer tijd nodig hebben om gaar te worden. De ingrediënten worden dan vaak enkele uren in een pot/pan bereid tot ze heerlijk mals zijn.
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- Retourneren binnen 14 dagen
- Gratis afhalen en retourneren in onze kookwinkel
- Voor 16:00 uur besteld, morgen verzonden
- Klanten geven Brinkman’s Kookwinkel een 9,3
Stoofpotjes, suddergerechten, aanbraden van groenten en vlees, het bereiden van rijstpap, het smelten van chocolade... bijna alles kan in deze uiterst functionele conische braadpan van Demeyere. Niet voor niets werken heel wat professionele chefs graag met deze pannen. Sudderen en traag garen op lage temperatuur zijn 2 kookmethodes die uiterst geschikt zijn in deze pan. Hiervoor is wel een deksel nodig, hetzij uit pyrex of roestvrij staal. Het pyrex-deksel met stalen knop wordt gebruikt om langzaam en traag te garen bij lage temperaturen en ook wel om te stomen. Het roestvrijstalen deksel is nóg idealer voor deze gezonde en energiebesparende kookmethode.
Warmtebron | Alle warmtebronnen inclusief inductie en oven. |
---|---|
Materiaal | RVS |
Vaatwasmachine bestendig | Ja |