• Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Persoonlijke service & winkel
  • Klanten geven ons een 9,3
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Magimix Blender

De Magimix Blender is onmisbaar voor het smeuïg en glad maken van al uw gezonde smoothies, heerlijke soepen of ijsdesserts. Deze blender staat bekend om zijn robuuste karakter, eenvoud en design en is daarom een geweldige aanvulling in de keuken. Hierbij kunt u de blender standaard plaatsen op uw aanrecht, waardoor deze altijd klaar staat voor gebruik. Niks houdt u tegen om met deze blender een lekker gerecht te koken. Deze blender doet zijn werk en staat geweldig in uw keuken. Hierdoor maakt u bij het kiezen voor een Magimix Blender altijd de juiste keuze!

De werking van het apparaat

Er zijn verschillende factoren die deze blender tot een succes maken. De glazen kom van de Magimix Blender is hittebestendig, waardoor u warme en koude producten kunt bereiden. Deze kom kan dus ook moeiteloos in de vaatwasmachine gereinigd worden. Door de grootte kunt u met gemak het apparaat ook zelf schoonmaken, wat op zichzelf al prettig is. Ook de uitbreidingsmogelijkheden van het extra opzetstuk, zoals de minikom, zijn ideaal.

De bediening van het apparaat is ook nog eens heel simpel. Met slechts drie toetsen is het apparaat helemaal te bedienen. Deze machine heeft ook een handige draaiknop die de snelheid en voorgeprogrammeerde functies bediend. Deze functies zijn handig bij het maken van gestampt ijs, dranken, soepen en ijsdesserts. U kunt zelfs kiezen tussen een aantal snelheden, waardoor u voldoende controle heeft bij het bereiden van uw maaltijd. Hierdoor is de blender geschikt voor zachte en harde ingrediënten. Het grote toestel is stabiel, ook tijdens het blenden en heeft een krachtige motor. Door het vermogen van de blender is bevroren fruit blenden bijvoorbeeld geen enkel probleem.

Magimix Blender bij Brinkmans Kookwinkel

Brinkmans Kookwinkel is het paradijs voor elke kookliefhebber. Wij vinden de kwaliteit van onze producten en van onze service erg belangrijk. Om deze reden willen we graag wat meer aandacht besteden aan een goede match tussen u en wellicht uw toekomstige machine.

Wij vinden het van belang om persoonlijk te laten zien hoe fijn dit product is. Daarom organiseren wij geregeld demonstraties in onze gezellige winkel in ‘s-Hertogenbosch. Als u in levende lijve wilt zien wat de Magimix Blender allemaal kan, kunt u altijd langskomen. Hier krijgt u een kleine voorproefje van de werking van de machine, daarbij hoeft u niet alleen naar de demonstratie kijken: u kunt zelf meedoen en de blender uittesten. De functies van het apparaat worden nauwkeurig gedemonstreerd.