• Voor 16u besteld, morgen in huis
 • Persoonlijke service & winkel
 • Klanten geven ons een 9,3
 • Gratis verzending vanaf €50,-

Algemene voorwaarden

Hieronder vind u de algemene voorwaarden van Brinkman's Kookwinkel. Deze zijn van toepassing op iedere transactie in onze webwinkel.

 

Betaalmogelijkheden

Brinkman's Kookwinkel biedt u de mogelijkheid te betalen op een manier van uw voorkeur:

 • GiroPay
 • MultiSafepay wallet
 • Sofort Banking
 • Maestro
 • Overboeking
 • MisterCash
 • Visa
 • Mastercard
 • iDEAL

 

De bestelling wordt verzonden nadat uw betaling op Rabobank met rekeningnummer 11.14.32.766 t.n.v. Brinkman's kookwinkel binnen is. Vermeld hierbij duidelijk uw bestel/bonnummer als u via internet bankieren betaald!

 • REKENINGNUMMER: 1114.32.766
 • IBAN: NL44RABO0111432766
 • BIC: RABONL2U

Geplaatste bestellingen die niet zijn betaald na 10 dagen worden automatisch geannuleerd!

 

Levertijden en verzendkosten

Wij streven en altijd naar om uw producten zo spoedig mogelijk naar u te kunnen verzenden. Indien een product onverwacht toch niet voorradig blijkt te zijn of indien uw order onverhoops vertraging op zou leveren, dan informeren wij u hier per direct over.

 

Verzendwijze

Uw pakket wordt na betaling verzonden via een van de bekende Nederlandse pakketdienst services. Per bestelling bekijken wij welke vervoerder het beste past.

 

Verzendkosten

Bij bestellingen onder €50,- worden er verzendkosten in rekening gebracht (per bestelling €6,75) Boven de €50,- zijn de verzendkosten voor onze rekening. Deze kosten zijn van toepassing binnen Nederland. Bij leveringen naar België zijn de verzendkosten €15.- Bij bestellingen boven 30 kilo worden de verzendkosten €25,-

Wij leveren alleen naar bovenstaande gebieden. Wanneer u een bestelling plaatst die naar een ander gebied verstuurd dient te worden, dan kunnen wij hier niet aan voldoen, ook niet wanneer u betaald heeft. Uw betaling wordt dan geretourneerd.

 

Afhalen Brinkman's Kookwinkel

Vanzelfsprekend kunt u uw producten ook afhalen in onze winkel in 's-Hertogenbosch. Plaats uw bestelling, na betaling krijgt u per mail een betalingsbewijs. Met dit betaalbewijs en een geldig legitimatiebewijs kunt u de bestelling ophalen in de winkel.

Afhaaladres: Let hierbij op de openingstijden.

Brinkman's kookwinkel
Vughterstraat 66
5211GK 's-Hertogenbosch

 

Levertijden

De leveringstijd bedraagt tussen de 2 en 5 dagen na ontvangst van uw betaling op hierboven genoemd rekeningnummer. De leveringstijden gelden als indicatie.

 

Garanties en retouren

De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag. Het is ook mogelijk dat u de producten behoudt en in overleg met ons een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt.

Raadpleeg altijd de documentatie bij het product voor informatie over de garantie van de fabrikant.


Retouren

Als u een verkeerd product heeft besteld kunt u dit omruilen door gefrankeerd het product "indien mogelijk" in originele verpakking, ongebruikte staat en goed verpakt naar ons toesturen inclusief een kopie van het aankoopbewijs. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Wij verzoeken u daarom om € 6,75 toe te voegen aan het retour te sturen product. Uiteraard kunt u deze verzenkosten ook overmaken op bovenstaand rekeningnummer.

Brinkman's Kookwinkel vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. 

 

Herroepingsrecht

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (middels een e-mailbericht naar info@brinkmanskookwinkel.nl of door het invullen van het retourformulier ) en de producten binnen 14 dagen retour te zenden.

Voor retourformulier klik hier.

Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

Brinkman's kookwinkel
Vughterstraat 66
5211GK 's-Hertogenbosch

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. Mochten de producten beschadigd, gebruikt of zonder originele verpakking zijn, dan wordt u daar voor ten minste de helft van de nieuwwaarde in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in onze winkel zou doen. Denk hierbij ook aan de verpakking.

Wij zullen het door u betaalde bedrag terugstorten (inclusief de eerst gemaakte verzendkosten) als het product geretourneerd is en voldoet aan bovenstaande regels.

 

Webshop Keurmerk

In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Het webshop keurmerk werd opgericht toen de consumentenbond bekend maakte de activiteiten met betrekking tot het webtrader-logo te beëindigen. Veel webwinkels die na die uitvoerige screeningsprocedure het webtrader-logo op de website mochten gebruiken, sloten zich toen aan bij het Webshop keurmerk. De Webshop keurmerk-voorwaarden zijn dan ook gebaseerd op de eerder door de consumentenbond gehanteerde voorwaarden.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet en regelgeving en aan de keurmerk-code. De stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Download HIER de Webshop Keurmerk voorwaarden

 

Beeldmerk

Leden van het Webshop keurmerk kunt u herkennen aan ons beeldmerk.