Kookboek Rook! Roken op de BBQ
In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozzarella affumicata en Scandinavische zalm).
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- Retourneren binnen 14 dagen
- Gratis afhalen en retourneren in onze kookwinkel
- Voor 16:00 uur besteld, morgen verzonden
- Klanten geven Brinkman’s Kookwinkel een 9,3
Raichlen richt zich niet uitsluitend op het roken van vis en vleeswaren maar ook op zeevruchten, gerookte cocktails, specerijen en desserts, alles komt aan bod. Hij laat zien hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs. Steven Raichlen introduceert in Rook! Culinair roken op de BBQ en in andere rookkasten 7 stappen die je - als je ze goed in acht neemt - het beste resultaat garanderen voor je gerookte gerechten.
Materiaal | Gebonden |
---|---|
Inhoud | 304 pagina`s |