BBQ kit voor de Cobb

De barbecuekit maakt het mogelijk om met de Cobb op traditionele wijze te barbecueën. De kit bestaat uit een groot brikettenmandje dat u kunt vullen met briketjes. Het RVS rooster heeft speciale V-vormige banen zodat de sappen niet verloren gaan maar terugkomen in het vlees of de vis. Hierdoor krijgt u nog meer barbecuesmaak!

Niet op voorraad
SKU
A18263
€ 49,95
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Gratis afhalen en retourneren in onze kookwinkel
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Klanten geven Brinkman’s Kookwinkel een 9,3

U gebruikt met de kit meer briketten dan normaal en ze worden meer verspreid over de barbecue. Hierdoor wordt de grilltemperatuur van de Cobb nog hoger dan bij het gebruik van het standaard brikettenmandje.

Doordat u met de BBQ kit rechtstreeks boven de briketten grilt, ontstaat er meer rookontwikkeling en is er meer kans op vlammen. Restjes van uw vlees of vis zullen door de hogere temperaturen meer inbranden in het RVS BBQ rooster.

Schoonmaken
Het BBQ rooster is gemaakt van RVS en kan daarom schoongemaakt worden met een BBQ schoonmaakspray en een Brillo pad. U moet er rekening mee houden dat het vet in de kom van de Cobb meer inbrandt dan bij gebruik van uw originele brikettenmandje en een Cobble Stone. Hierdoor zal de kom donkerder worden en zal het meer moeite kosten om de kom schoon te maken. De kom kan op dezelfde manier schoongemaakt worden als het BBQ rooster.

Vindt u het vervelend dat uw kom zwart wordt of dat u er meer schoonmaakwerk aan hebt, dan adviseren wij u om indirect te blijven grillen met de basisplaat of de grillplaat en het originele brikettenmandje. Geniet dus van uw Cobb op de manier waarop u dat wenst!

Meer informatie
Materiaal RVS
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!