Magimix Power Blender: het verschil met andere blenders

De Magimix Power Blender doet zijn naam eer aan. Je kunt er meer mee dan alleen een lekkere smoothie maken. Van hete soep tot crushed ijs. Overweeg je een Power Blender te kopen? Lees dan wat onze klanten er het meest over vragen. Janine, eigenares van Brinkmans Kookwinkel, geeft antwoord. 

Vraag 1

Wat is het verschil met andere blenders?

“De Magimix Power Blender is sterk en snel. Hij heeft een krachtige motor met een vermogen van 1300 Watt en maakt razendsnel 600 tot 22.000 toeren per minuut. Daardoor hoef je nooit langer dan 1 minuut te blenderen, dus ben je lekker snel klaar.”

Vraag 2

Is de Magimix Power Blender hetzelfde als een sapcentrifuge?

“Nee, bij een blender moet je altijd vocht toevoegen. Een sapcentrifuge maakt vocht.” 

Vraag 3

Kan ik er nog meer mee doen dan alleen een smoothie maken?

“Jazeker, met de extra minikom (los verkrijgbaar) kun je vele dingen hakken zoals noten, kaas, specerijen en kruiden. Je kunt zo zelfs je eigen pindakaas maken. Om je op weg te helpen zit er een receptenboekje bij met 80 ideeën en een gratis app voor op mobiel of tablet.” 

Vraag 4

Ik zie aan de voorkant een grote draaiknop, wat kan ik daarmee?

“Op de Magimix Power Blender zitten een uit/aan-knop, een pulsknop en een draaiknop met een aantal programma’s: voor gestampt ijs, smoothies, soepen, ijsdesserts en een cleaning-programma.”

Vraag 5

Is de kan hittebestendig?

“De kan is gemaakt van glas en is hittebestendig, dus een warme soep kan er zo in!” 

Vraag 6

Stel dat ik de kom kapot laat vallen, kan ik hem dan los verkrijgen? 

“Ja, alle onderdelen van de Magimix Power Blender zijn los verkrijgbaar.”

Vraag 7

Zijn er naast de minikom nog andere accessoires?

“Jazeker. De Blend-cup bijvoorbeeld, het nieuwste accessoire. Daarin maak je een smoothie, zet je het deksel erop en neem je ‘m zo mee. Dus hoef je niet meer over te gieten uit de glazen kan.”

---

Brinkmans Kookwinkel verkoopt al jarenlang Magimix. Heb je zelf vragen over Magimix of wil je de apparaten eens komen bekijken in onze winkel in Den Bosch? Je bent welkom! 

Wil je morgen jouw Magimix Power Blender al gebruiken? Bestel dan online:


> Shop jouw Magimix Power Blender