Magimix Cook Expert 15 december 2019

Op zondag 15 december 2019 organiseren wij in onze gezellige kookwinkel in 's-Hertogenbosch, speciaal voor u gratis demonstraties van de Magimix Cook Expert. Een prachtig nieuw apparaat dat niet mag ontbreken u in uw keuken. De presentatie zal worden verzorgd door Isabel

Tijdens de demonstraties zullen wij u alle mogelijkheden, ins en outs en toepassingen van dit prachtige apparaat live in onze winkel laten zien. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen door de Magimix Cook Expert en onze winkel.
Een compacte en complete keukenhulp zowel voor de hedendaagse keuken als voor de creativiteit van aankomende en ervaren bakkers en banketbakkers. 

  • Locatie: Brinkmans Kookwinkel, Vughterstraat 66 in 's-Hertogenbosch
  • Tijdstip: tussen 11:00 en 16:00 uur
  • Tel: 073-6143314
  • Parkeren: Parkeer garage De Wolvenhoek (± 5 min lopen)
  • Transferium Vlijmenseweg (bus rijdt iedere 10 min naar het centrum en stopt voor de deur)

Informatie over de Magimix Cook Expert:

Het Franse Magimix – al veertig jaar de norm op het gebied van keukenmachines – lanceert dit jaar een revolutie op kookgebied: de nieuwe generatie foodprocessor “Cook Expert”. Met deze foodprocessor heb je een echte alleskunner in huis. Met de Cook Expert kun je naast de bekende keukenmachine-functies zoals snijden, hakken en mixen, óók stomen, bakken en koken. Zo maak je in een handomdraai de perfecte soep, hollandaisesaus of een heerlijk stoofgerecht als Boeuf Bourguignon!
Met het bijgeleverde kookboek en via de speciaal ontwikkelde app kan elke thuiskok, van beginner tot pro, zo aan de slag. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is zorgen voor de beste ingrediënten, het recept volgen en kiezen voor één van de twaalf voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. Zo kan jij lekker wat anders gaan doen, terwijl de Cook Expert voor je aan het werk is. Lekker koken was nog nooit zo eenvoudig!