Asperges met tagliatelle

Wokken met asperges? Wij hebben een eenvoudig, maar heerlijk wokgerecht voor je klaar staan met het witte goud, ham en tagliatelle.

Ingrediënten

1 kg witte asperges
300 gr tagliatelle
250 gr hamblokjes
1 bakje Boursin Cuisine
3 el verse gesnipperde bieslook
Peper en zout

Verdere benodigdheden

Asperge- of dunschiller
Wokpan
Aspergepan

Bereiding

Schil de asperges en snijd ze in stukje van 3 tot 4 cm. Kook deze met een snufje zout in ongeveer 8 minuten gaar. 

Verwarm de wok en bak hierin de hamblokjes met een beetje olie bruin. Voeg de Bousin Cuisine toe en schep regelmatig om. Kook ondertussen de tageliatelle, voeg de asperges en de tagliatelle toe en voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. Garneer met de verse, gesnipperde bieslook en het gerecht is klaar om geserveerd te worden. 

Tip

Dit gerecht is ideaal te bereiden in de Wokpan met steel van Demeyere. De pan heeft ideale warmteverdeling en is tijdelijk verkrijgbaar van €169,- voor maar €135,-. Bekijk hem hier!